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Chez Jacky


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price category:: 60.- and +
022 732 86 .. <-Afficher No complet
9 rue Necker Genève Genève 1201 46.20751 6.14078
1201 Genève



47
Reviews


+ my restos Vote

grade (232 votes)6.61 /
10
cuisine 6.94
atmosphere: 5.98
Visites ce mois: 1698

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1-10

zéphyr
zéphyr
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48 medals
( 12 comments )
31-Oct-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Setting a bit austere and grim but very nice servers. Perfect mastery of seafood and fish. The head is definitely an expert. Thank you for the fabulous dessert trolley ...





fp
fp
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496 medals
( 429 comments )
16-Oct-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Ce restaurant m'a été chaudement recommandé par plusieurs de mes collègues. Détenteur de la carte Assiette Genevoise, j'y suis donc allé ce soir avec ma femme, et avons passé une bon moment gastronomique. Situé à 5 minutes à pieds de la gare Cornavin, ce restaurant ne paie pas de mine de l'extérieur, bien que possédant une sympathique terrasse pour les beaux jours. A l'intérieur, la déco y est relativement banale. Nous sommes accueilli par le chef des lieux, Monsieur Jacky Gruber, qui a "fait ses classes" dans des établissements renommés, entre autre chez Girardet à Crissier. Petite déception à ce moment, nous ne sommes pas installés à un endroit très agréable, mais visiblement, toutes les tables avaient été réservées au préalable. Donc, un conseil, réservez à l'avance, par téléphone ou par internet, un jour à l'avance ne suffisant pas forcément. C'est la rançon du succès, ma fois. Au niveau maintenant des mets, il ne nous reste plus qu'à constater que Monsieur Gruber domine parfaitement son affaire, avec des recettes très bien exécutées. Mentions spéciales pour les St-Jacques et l'agneau. Mais ne nous arrêtons pas au plat principal, et passons un excellent moment avec les chariots de fromages, puis de desserts. Le mille-feuilles maison est "à tomber". Enfin, n'oublions pas la carte des vins, où se trouve un large choix de bons vins genevois, entre autre.




objectif74
objectif74
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3 medals
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13-Sep-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Quality cuisine without being extraordinary. Dessert trolley quality adequate at best. Very pleasant terrace in summer. Interior decor a bit outdated but fairly warm. Service cold and not very fast. Value for money means (I still have not digested the CHF96 charge for children two plates containing a tiny piece of meat and fries).




EmyUCSC
EmyUCSC
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1 medals
( 1 comments )
19-Aug-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
The food is good but the portions are minimal. If you take not the menu that includes a cheese and dessert, certainly you will leave the restaurant with a taste of too little. Décor a bit old and service a little slow.




GS.R
GS.R
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( 95 comments )
05-Jul-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Second visit "in Jacky" and second moment of gastronomy. Warm and tasty dinner. It lacked that "some flexibility to make it perfect (on the menu, we had to pay extra for a salad instead of foie gras). The dessert trolley is certainly" one of the highlights of this restaurant (various exotic fruits and fragrant seasons of "inventive flavors as well as the classics that he still lacked one or two desserts pudding ...). I gladly recommend this restaurant to scholarships that can afford it!




Armenhotep
Armenhotep
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5 medals
( 5 comments )
17-Feb-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
We ate very well. A flat, the scenery a little Surrans and not very warm. A good place for the cheese platter and desserts! It is rare nowadays. Michelle and Armen




brutus73
brutus73
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5 medals
( 4 comments )
23-Jan-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
The menu is varied and inviting. Courteous. Input appreciated. One disappointment, however, seeing that "the rack of lamb" does in fact consists of three tiny lamb chops in the center of a large plate, decorated by four buttons tomato sauce and snow peas! Chf 44 .- At the plate, it is at the coast :-)




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